Gor Khatchikyan

Oprichter Geloofwaardig Spreken. Arts, spreker en auteur van Gelukzoeker. Trainer Crosscultureel Spreken. Klik hier voor meer info over Gor.

Helga Warmels

Schrijver, journalist, docent en blogger. Trainer Geloofwaardig Bloggen.

Kees Kraayenoord

Aanbiddingsleider, liedschrijver en voorganger. Samen gaven we een training voor aanbiddingsleiders. Neem gerust contact op voor een vergelijkbare training op maat.

Martin Brand

Gospelzanger, spreker, theatermaker, liedschrijver, workshopleider en dirigent. Trainer Geloofwaardig Spreken voor aanbiddingsleiders.

Matthijs Vlaardingerbroek

Verhalenverteller, buikspreker, en goochelaar.

Trainer Geloofwaardig Spreken voor kinderwerkers en leerkrachten. Neem gerust contact op voor een vergelijkbare training op maat.

Willem J. Ouweneel

Emeritus hoogleraar in de theologie. Spreker. Auteur.

Samen schreven we de boeken Veertigvragentijd en

Donkeredagenvragen: Advent in ander Licht.

predikanten preektraining nascholing preken cursus
Theologische Universiteit Kampen

I.s.m. dr. Kees van Dusseldorp en dr. Eveline van Staalduine-Sulman geef ik de training Geloofwaardig preken over ongemakkelijke teksten

Jij?!

Heb jij zin om een gastblog te schrijven, een interview te houden of wil je op andere manieren meedenken, meehelpen, mee dromen?

Lees er hier meer over. Welkom!

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.