Debora Krikken

Spreker, trainer en individuele begeleiding op het gebied van Bijbels onderzoek. Debora is cotrainer bij Een preek die staat als een huis.

Gor Khatchikyan

Oprichter Geloofwaardig Spreken. Arts, spreker en auteur van Gelukzoeker. Lees het gesprek met Gor over spreken.

Helga van Kooten

Schrijver, journalist, docent en blogger. Samen geven we diverse trainingen in geloofwaardig bloggen. Neem contact op voor een training in jouw bedrijf of organisatie.

Kees Kraayenoord

Aanbiddingsleider, liedschrijver en voorganger. Samen geven we trainingen voor aanbiddingsleiders. Neem contact op voor een training in jouw gemeente.

Martin Brand

Gospelzanger, spreker, theatermaker, liedschrijver, workshopleider en dirigent. Samen geven we trainingen voor aanbiddingsleiders. Neem contact op voor een training in jouw gemeente.

Matthijs Vlaardingerbroek

Verhalenverteller, buikspreker, en goochelaar.

Samen geven we trainingen voor kinderwerkers en leerkrachten. Neem contact op voor een training op jouw school of in jouw kerk.

Willem J. Ouweneel

Emeritus hoogleraar in de theologie. Spreker. Auteur.

Samen schreven we de boeken Veertigvragentijd en

Donkeredagenvragen: Advent in ander Licht.

paulien vervoorn ongemakkelijke teksten theologische universiteit kampen
Theologische Universiteit Kampen

Samen met dr. Kees van Dusseldorp en dr. Eveline van Staalduine-Sulman geef ik de training Geloofwaardig preken over ongemakkelijke teksten

meewerken vrijwilliger vacature paulien vervoorn geloofwaardig spreken
Jij?!

Heb jij zin om een gastblog te schrijven, een interview te houden of wil je op andere manieren meedenken, meehelpen, mee dromen?

Lees er hier meer over. Welkom!

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.