StartDuur Titel DoelgroepExtra informatie
21 februari 2020IntroductiedagOntwerp je preekIedereen die in één dag zijn preek of presentatie wil ontwerpenVOL!
3 april 2020IntroductiedagOntwerp je preekIedereen die in één dag zijn preek of presentatie wil ontwerpenNa het volgen van deze training ontvang je korting op meerdaagse trainingen of individuele trainingen.
Start op 17 april 20202 Maanden ProgrammaEen preek die staat als een huisIedereen die (s)preektVier trainingsdagen (vrijdagen) incl. tussentijdse feedback
Start op 24 april 20206 Maanden Programma Steengoed prekenIedereen die steengoed wil leren prekenVoor gevorderde sprekers.
4 september 20201 dag + mailmogelijkheid na afloopProfiteren van feedbackIedereen die wil profiteren van feedback: thuis, op het werk of in de kerk.
Start op 11 september 20202 Maanden ProgrammaEen preek die staat als een huisIedereen die (s)preektVier trainingsdagen (vrijdagen) incl. tussentijdse feedback
Start op 24 september 20203 of 4 trainingsdagenGeloofwaardig uitleggen: het fundament onder je preekIedereen die op een verantwoorde manier de Bijbel wil uitleggen. Zeer geschikt als je geen theologische achtergrond hebt. I.s.m. Debora Krikken.

Tip: Bekijk het schema om de trainingen met elkaar te vergelijken 

Ja, ik wil de trainingen vergelijken

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.