Leveringsvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden boeken

1. Zodra je een boek hebt besteld, wordt het zo spoedig mogelijk bij jou thuisbezorgd.

2. Wanneer het boek in Nederland wordt geleverd, bedragen de verzendkosten 1,99 euro.

3. Wanneer het boek in België wordt geleverd, bedragen de verzendkosten 5 euro.

4. Bij een bestelling van 20 euro of meer, betaal je geen verzendkosten. Dit geldt niet voor België.

 

Leveringsvoorwaarden trainingen

1. Inschrijving

1.1 Je hebt je ingeschreven voor een training via de website van Geloofwaardig Spreken.
1.2 Na je inschrijving heb je een bedenktijd van 14 werkdagen waarin je kosteloos mag annuleren. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen. Na 14 dagen wordt je inschrijving automatisch definitief.

1.3 Wanneer we je inschrijfformulier ontvangen, mailen we je zo snel mogelijk een bevestiging van ontvangst.

1.4 Een paar weken van tevoren ontvang je een mail met extra informatie.

 

2. Annuleren na afloop van de bedenktijd

2.1 Wanneer de bedenktijd afgelopen is, rekenen we op je deelname aan de training waarvoor je je ingeschreven hebt. We gaan verplichtingen aan met trainers en de trainingslocatie en weigeren andere geïnteresseerden de toegang wanneer de groep vol zit. Daarom is annuleren na 14 dagen niet mogelijk.

2.2. Je kunt wel kosteloos iemand anders naar de training laten gaan. Mail het wel z.s.m. door.

 

3. Overmacht 

3.1 Als je een meerdaagse training moet annuleren vanwege ziekte, een ongeluk of een sterfgeval in de naaste omgeving overleggen we hoe we dat zo kunnen oplossen dat het voor beide partijen redelijk voelt.

3.2 Een overvolle agenda geldt niet als overmacht.

 

4. Verschuiven na afloop van de bedenktijd

4.1 Verschuiven van een inschrijving na afloop van de bedenktijd komt feitelijk neer op annuleren plus herinschrijven. In principe betaal je dan twee keer de trainingskosten. We maken een uitzondering als je ingeschreven staat voor een training waarvoor ook een wachtlijst bestaat. We gaan dan onderzoeken of we iemand van de wachtlijst in jouw plek kunnen inschrijven.

4.2 Vinden we iemand van de wachtlijst om jouw plek in te nemen, dan verschuiven we je inschrijving naar een volgende keer dat we de training verzorgen. Je betaalt wel al de factuur voor de training waarvoor je oorspronkelijk ingeschreven stond. Uiteraard betaal je geen tweede keer voor de training waarnaar je doorgeschoven bent.

 

5. Kwaliteit: Niet goed? Geld terug 

5.1 Ik wil graag enthousiaste ambassadeurs van Geloofwaardig Spreken. Ik doe mijn uiterste best om trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.

5.2 Ben je toch ontevreden over (een onderdeel van) een meerdaagse training? Laat het weten! Alleen dan kan ik er iets aan doen.

5.3 Baal je ervan dat je de training hebt gevolgd, omdat de training heel anders was dan je had verwacht? Zeg het tijdens de trainingsdag tegen de trainer en je krijgt je geld (excl. een bijdrage voor lunch en boeken) terug. De voorwaarden zijn:

a. je bent alle trainingsmomenten aanwezig

b. je vertelt tijdens de trainingsdag dat de training niet voldoet aan de verwachtingen die je had
5.4 Ben je ontevreden over de manier waarop ik je klacht heb opgepakt? Dan kun je contact opnemen met de onafhankelijke klachtencommissie.

 

6. Te weinig deelnemers

6.1 Bij onvoldoende deelnemers kan ik besluiten dat een training niet doorgaat.
6.2 Als een trainingsdag niet doorgaat, hoor je dit uiterlijk een week van tevoren.

 

7. Trainer of locatie niet beschikbaar

7.1 Als op de dag van de training een trainer niet beschikbaar is, doe ik er alles aan om een vervangende trainer te vinden. Of de dag wordt verzet.
7.2 Als op de dag van de training de locatie niet beschikbaar is, doe ik er alles aan om een vervangende locatie te vinden binnen een straal van 50 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.

 

8. Fysieke training niet mogelijk vanwege coronamaatregelen 

8.1. Tijdens een lockdown volg je de trainingsdagen online via Zoom.

8.2 We hebben inmiddels de ervaring om een training aan te passen naar aansprekende werkvormen, waardoor we garanderen dat je (minimaal) het leerresultaat kunt behalen zoals op de website beschreven.

8.3. De Summerschool gaat niet door als dit gezien de coronamaatregelen niet wenselijk is. Je ontvangt het geld terug of je aanmelding blijft staan tot de volgende Summerschool.

 

9. Studiemateriaal

9.1 Alle studiematerialen die ik uitdeel tijdens de training worden automatisch van jou. Dit geldt ook voor de boeken die bij de prijs inbegrepen zijn.
9.2 Heb je een boek al in je bezit? Je ontvangt dan een exemplaar om weg te geven. Ook is het mogelijk om tijdens de trainingsdag een boek te ruilen voor een ander boek uit de webshop.

9.3 Als je als oud-deelnemer korting krijgt op een volgende training, ontvang je niet opnieuw de boeken.

9.4 Op alle studiematerialen die door Geloofwaardig Spreken gemaakt zijn, rust het auteursrecht van Paulien Vervoorn. Onderaan de materialen staat dat je het mag kopiëren, mits er geen veranderingen in aangebracht worden.

 

10. Betaling

10.1 Je betaalt de training via Ideal of je geeft aan dat je betaalt via een bankoverschrijving. Je betaalt binnen 14 dagen.

10.2 Als je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Meestal betaal je een aanbetaling van 100 euro en jij doet een voorstel voor de rest van de betaling.

 

11. Privacy

11.1 Alle informatie die ik van je ontvang, behandel ik strikt vertrouwelijk. Dat geldt voor je persoonsgegevens, maar ook voor informatie over je werk en over de onderwerpen die je tijdens de training inbrengt, enzovoort.

11.2 Lees ook de uitgebreide privacyverklaring.
11.3 Een week van tevoren ontvang je een mail met mailadressen van de andere deelnemers, zodat je carpoolafspraken kunt maken. Laat het weten als je hier bezwaar tegen hebt.
11.4 Nadat je je hebt aangemeld voor een training, ontvang je de nieuwsbrief van Geloofwaardig Spreken.