Leveringsvoorwaarden

Wie zich inschrijft voor een training gaat een contract met Geloofwaardig Spreken aan. Hier lees je wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

1. Inschrijving

1.1 Je hebt je ingeschreven voor een trainingsdag via de website van True Tickets.
1.2 Na je inschrijving heb je een bedenktijd van 14 werkdagen waarin je kosteloos mag annuleren. Je kunt dat doen via de bevestigingsmail van True Tickets. Na 14 dagen wordt je inschrijving automatisch definitief.
1.3 Annuleren of verzetten na deze 14 dagen is niet mogelijk. Je kunt wel kosteloos iemand anders naar de trainingsdag laten gaan. Mail het wel z.s.m. door.
1.4 Ongeveer een week van tevoren ontvang je een mail met extra informatie over de trainingsdag.

 

Let op: Sommige trainingsdagen gaan niet via True Tickets. Je ontvangt dan via mij een factuur. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden.

 

2. Kwaliteit: Niet goed? Geld terug 

2.1 We willen enthousiaste ambassadeurs van Geloofwaardig Spreken. We doen ons uiterste best om trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.

2.2 Ben je toch ontevreden over (een onderdeel van) een training? Laat het weten! Alleen dan kunnen we er iets aan doen.

2.3 Baal je ervan dat je de training hebt gevolgd, omdat de training heel anders was dan je had verwacht? Zeg het tijdens de trainingsdag tegen de trainer en je krijgt je geld (excl. een bijdrage voor lunch en boeken) terug. De voorwaarden zijn:

a. je bent alle trainingsmomenten aanwezig

b. je vertelt tijdens de trainingsdag dat de training niet voldoet aan de verwachtingen die je had
2.4 Ben je ontevreden over de manier waarop we je klacht hebben opgepakt? Dan kun je contact opnemen met onze onafhankelijke klachtencommissie.

 

3. Te weinig deelnemers

3.1 Bij minder dan tien deelnemers kunnen we besluiten dat een training niet doorgaat.
3.2 Als een trainingsdag niet doorgaat, hoor je dit uiterlijk een week van tevoren.

 

4. Trainer of locatie niet beschikbaar

4.1 Als op de dag van de training een trainer niet beschikbaar is, doen we er alles aan om een vervangende trainer te vinden.
4.2 Als op de dag van de training de locatie niet beschikbaar is, doen we er alles aan om een vervangende locatie te vinden binnen een straal van 50 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.

 

5. Studiemateriaal

5.1 Alle studiematerialen die we uitdelen tijdens de training worden automatisch van jou. Dit geldt ook voor de boeken die bij de prijs inbegrepen zijn.
5.2 Heb je een boek al in je bezit? Je ontvangt dan een exemplaar om weg te geven. Ook is het mogelijk om tijdens de trainingsdag een boek te ruilen voor een ander boek uit de webshop.
5.2 Op alle studiematerialen die door Geloofwaardig Spreken gemaakt zijn, rust het auteursrecht van Paulien Vervoorn. Onderaan de materialen staat dat je het mag kopiëren, mits er geen veranderingen in aangebracht worden.

 

6. Betaling

6.1 Voor particulieren geldt de bevestigingsmail van True Tickets als factuur.
6.2 Voor particulieren gelden gereduceerde tarieven. Zzp’ers, deelnemers via bedrijven en organisaties zijn verplicht zich aan te melden voor het zakelijke tarief. Wanneer je daarom vraagt, ontvang je een factuur.
6.3 Bij betalingen via True Tickets: Het geld wordt een paar weken voor de training afgeschreven.

6.4 Bij betalingen via een factuur van Geloofwaardig Spreken: Je krijgt het verzoek om het bedrag binnen twee weken over te maken. Als je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken.

 

7. Privacy

7.1 Alle informatie die we van je ontvangen, behandelen we strikt vertrouwelijk. Dat geldt voor je persoonsgegevens, maar ook voor informatie over je werk en over de onderwerpen die je tijdens de training inbrengt, enzovoort.
7.2 Een week van tevoren ontvang je een mail met mailadressen van de andere deelnemers, zodat je carpoolafspraken kunt maken. Laat het weten als je hier bezwaar tegen hebt.
7.3 Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je de nieuwsbrief van Geloofwaardig Spreken.

Word je hier blij van?

Zorg dan dan je geen tips mist! Ik beloof je dat ik mijn stinkende best doe om je met iedere mail een bak inspiratie te geven. Vul dus snel je mailadres in :)

Ruim 6500 anderen gingen jou voor. Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.