Leveringsvoorwaarden

Als je je inschrijft voor een training van Geloofwaardig Spreken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Hierin lees je wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

1. Inschrijving

1.1 Je hebt je ingeschreven voor een trainingsdag via de website van Geloofwaardig Spreken.
1.2 Na je inschrijving heb je een bedenktijd van 14 werkdagen waarin je kosteloos mag annuleren. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen. Na 14 dagen wordt je inschrijving automatisch definitief.
1.3 Annuleren of verzetten na deze 14 dagen is niet mogelijk. Je kunt wel kosteloos iemand anders naar de trainingsdag laten gaan. Mail het wel z.s.m. door.
1.4 Bij een meerdaagse training ontvang je een paar weken van tevoren een mail met extra informatie. Bij een eendaagse training ongeveer een week van tevoren.

 

2. Kwaliteit: Niet goed? Geld terug 

2.1 Ik wil graag enthousiaste ambassadeurs van Geloofwaardig Spreken. Ik doe mijn uiterste best om trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.

2.2 Ben je toch ontevreden over (een onderdeel van) een meerdaagse training? Laat het weten! Alleen dan kan ik er iets aan doen.

2.3 Baal je ervan dat je de training hebt gevolgd, omdat de training heel anders was dan je had verwacht? Zeg het tijdens de trainingsdag tegen de trainer en je krijgt je geld (excl. een bijdrage voor lunch en boeken) terug. De voorwaarden zijn:

a. je bent alle trainingsmomenten aanwezig

b. je vertelt tijdens de trainingsdag dat de training niet voldoet aan de verwachtingen die je had
2.4 Ben je ontevreden over de manier waarop ik je klacht heb opgepakt? Dan kun je contact opnemen met de onafhankelijke klachtencommissie.

 

3. Te weinig deelnemers

3.1 Bij minder dan tien deelnemers kan ik besluiten dat een training niet doorgaat.
3.2 Als een trainingsdag niet doorgaat, hoor je dit uiterlijk een week van tevoren.

 

4. Trainer of locatie niet beschikbaar

4.1 Als op de dag van de training een trainer niet beschikbaar is, doe ik er alles aan om een vervangende trainer te vinden. Of de dag wordt verzet.
4.2 Als op de dag van de training de locatie niet beschikbaar is, doe ik er alles aan om een vervangende locatie te vinden binnen een straal van 50 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.

 

5. Studiemateriaal

5.1 Alle studiematerialen die ik uitdeel tijdens de training worden automatisch van jou. Dit geldt ook voor de boeken die bij de prijs inbegrepen zijn.
5.2 Heb je een boek al in je bezit? Je ontvangt dan een exemplaar om weg te geven. Ook is het mogelijk om tijdens de trainingsdag een boek te ruilen voor een ander boek uit de webshop.
5.2 Op alle studiematerialen die door Geloofwaardig Spreken gemaakt zijn, rust het auteursrecht van Paulien Vervoorn. Onderaan de materialen staat dat je het mag kopiëren, mits er geen veranderingen in aangebracht worden.

 

6. Betaling

6.1 Je betaalt de training via Ideal of je geeft aan dat je betaalt via een bankoverschrijving. Je betaalt binnen 14 dagen.

6.2 Als je wilt, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Meestal betaal je een aanbetaling van 1/3 van het bedrag en jij doet een voorstel voor de rest van de betaling.

 

7. Privacy

7.1 Alle informatie die ik van je ontvang, behandel ik strikt vertrouwelijk. Dat geldt voor je persoonsgegevens, maar ook voor informatie over je werk en over de onderwerpen die je tijdens de training inbrengt, enzovoort.
7.2 Een week van tevoren ontvang je een mail met mailadressen van de andere deelnemers, zodat je carpoolafspraken kunt maken. Laat het weten als je hier bezwaar tegen hebt.
7.3 Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je de nieuwsbrief van Geloofwaardig Spreken.

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.