Uitnodigen (s)preekbeurt?

Ik (s)preek op zeer diverse plekken. In (zondagse) samenkomsten van gemeenten van PKN tot Pinkster en alles dat daartussen zit. Daarnaast (s)preek ik in allerlei bijzondere samenkomsten: van jeugddiensten en vrouwendagen tot kleinere en grote conferenties, zoals het hoofdpodium van Opwekking (zie hieronder).

 

 

“Vaak hoor ik terug dat mijn spreekbeurten worden ervaren als diepgaand, (en toch laagdrempelig), duidelijk, inspirerend en praktisch. En dat is ook precies wat ik wil: jong en oud inspireren om de Bijbel in het dagelijks leven handen en voeten te geven. Op een manier die bij je past.”

Matteüs 10:10: Over een arbeider en zijn loon…

Ik krijg weleens de vraag of ik (s)preek omdat ik dit ‘leuk’ vind om te doen. Uiteraard! Ik vind het zeker leuk om te (s)preken en -sterker nog- ik zie het als mijn missie waar ik mijn werk van heb gemaakt. Met het geld dat ik ontvang als mijn inkomen, kan ik mijn missie blijven leven. Hartelijk dank alvast voor je bijdrage!

Gelukkig zegt Jezus dat de arbeider zijn loon waard is. Dit koninklijke principe hanteer ik daarom ook voor mijn (s)preekbeurten en de voorbereiding ervan.

 

Wil je me uitnodigen?

Vul het aanmeldformulier (s)preekbeurt in,

zodat we kunnen kijken of we bij elkaar passen!

 

Ga naar het aanmeldformulier

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.