Uitnodigen (s)preekbeurt?

Ik (s)preek op allerlei plekken. In (zondagse) samenkomsten van PKN tot Pinkster en van ABC tot NGK. Daarnaast (s)preek ik in allerlei bijzondere samenkomsten: van jeugddiensten en vrouwendagen tot kleinere en grote conferenties, zoals het hoofdpodium van Opwekking.

“Vaak hoor ik terug dat mijn spreekbeurten worden ervaren als diepgaand, (en toch laagdrempelig), duidelijk, inspirerend en praktisch. En dat is ook precies wat ik wil: jong en oud inspireren om de Bijbel in het dagelijks leven handen en voeten te geven. Op een manier die bij je past.”

Vergoeding

Ik krijg weleens de vraag of ik (s)preek omdat ik dit ‘leuk’ vind om te doen. Uiteraard! Ik vind het zeker mooi om te (s)preken. Tegelijkertijd moet ik er ook gewoon van leven. Gelukkig zegt Jezus dat de arbeider zijn loon waard is. 🙂 Als richtlijn voor een zondagse samenkomst vraag ik 300 euro (excl. reiskosten). Voor conferenties gelden andere tarieven. Kun je dit bedrag niet opbrengen als kleine gemeente? Neem contact op, zodat we het kunnen bespreken.

 

Vul het formulier in en ik laat daarna weten wat mijn mogelijkheden zijn!

Helaas lukt het me niet om op elke vraag in te gaan. Daarom geef ik je ook de mogelijkheid aan te vinken dat er een (oud-)deelnemer van Geloofwaardig Spreken komt (s)preken.

 

Nodig mij uit of een (oud-)deelnemer die bij jullie past