Uitnodigen (s)preekbeurt?

Ik (s)preek op allerlei plekken. In (zondagse) samenkomsten van gemeenten van PKN tot Pinkster en alles dat daartussen zit. Daarnaast (s)preek ik in allerlei bijzondere samenkomsten: van jeugddiensten en vrouwendagen tot kleinere en grote conferenties, zoals het hoofdpodium van Opwekking (zie hieronder).

 

“Vaak hoor ik terug dat mijn spreekbeurten worden ervaren als diepgaand, (en toch laagdrempelig), duidelijk, inspirerend en praktisch. En dat is ook precies wat ik wil: jong en oud inspireren om de Bijbel in het dagelijks leven handen en voeten te geven. Op een manier die bij je past.”

Vergoeding

Ik krijg weleens de vraag of ik (s)preek omdat ik dit ‘leuk’ vind om te doen. Uiteraard! Ik vind het zeker mooi om te (s)preken. Tegelijkertijd moet ik er ook gewoon van leven. Gelukkig zegt Jezus dat de arbeider zijn loon waard is. 🙂 Als richtlijn voor een zondagse samenkomst vraag ik 250 euro (excl. reiskosten). Voor conferenties gelden andere tarieven.

 

Vul het formulier in en ik laat daarna weten wat mijn mogelijkheden zijn!

 

Nodig me uit

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.