Hour-of-Power--300x224

 

Zondag 20 oktober 2013 interviewde Jan van den Bosch me voor Hour of Power over zowel Hartelijk getalenteerd als Geloofwaardig Spreken. Klik hier om de hele uitzending terug te zien. Na 22 minuten start het interview.

New Faith Network liep een dag met me mee voor het programma Oorsprong. Op de website van New Faith Network kun je de hele aflevering bekijken, nadat je je hebt aangemeld om 14 dagen gratis te proberen.

In februari 2013 kwam Arjan Lock een dag langs om samen te praten over mijn zoektocht naar God. Erg bijzonder om te merken hoe velen zich herkennen in elementen van mijn verhaal. Hieronder zie je de preview van Nederland Zingt op Zondag. De hele uitzending is te bekijken op Uitzending Gemist.

Bij Andries Knevel aan tafel.

Martine Versteeg (van Innov8 van Missie Nederland) ging met Nelleke Plomp (van JOP van de PKN) en mij in gesprek over (s)preken voor jongeren.

Video’s en (TV)-interviews

Hierboven vind je een overzicht van de video’s die aansluiten bij het boek Geloofwaardig spreken: Hoe je een steengoede preekt maakt. Wil je geen (s)preektips missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

boeken paulien vervoorn

Geïnteresseerd geraakt door de video’s?  Je kunt hier het boek Geloofwaardig Spreken bestellen.

Wil jij steengoed preken?

Laat je gegevens achter. Je ontvangt dan binnen tien minuten de checklist in je mailbox. De komende dagen ontvang je als extraatje een blog en een video die je helpen om een steengoede preek te maken.

Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.