Hour-of-Power--300x224

 

Zondag 20 oktober 2013 interviewde Jan van den Bosch me voor Hour of Power over zowel Hartelijk getalenteerd als Geloofwaardig Spreken. Klik hier om de hele uitzending terug te zien. Na 22 minuten start het interview.

In februari 2013 kwam Arjan Lock een dag langs om samen te praten over mijn zoektocht naar God. Erg bijzonder om te merken hoe velen zich herkennen in elementen van mijn verhaal. Hieronder zie je de preview van Nederland Zingt op Zondag. De hele uitzending is te bekijken op Uitzending Gemist.

Daarnaast schoof ik meerdere malen aan tafel bij Café Tinto van Family7. Hieronder zie je de uitzending over Geloofwaardig Spreken met mede-initiator Gor Khatchikyan.

Op de tv.

Video’s en TV-interviews

Hierboven vind je een overzicht van de video’s die aansluiten bij het boek Geloofwaardig Spreken. Wil je geen (s)preektips missen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief!

 

Alles cirkelt in het boek rond het principe dat je presentatie ‘IKEA-proof’ moet zijn: Je hebt een inspirerend intro, een krachtige kern, je bent eerlijk en echt en je hebt een appellerende afsluiting.

Geïnteresseerd geraakt door de video’s?  Je kunt hier het boek Geloofwaardig Spreken bestellen.

Word je hier blij van?

Zorg dan dan je geen tips mist! Ik beloof je dat ik mijn stinkende best doe om je met iedere mail een bak inspiratie te geven. Vul dus snel je mailadres in :)

Ruim 7000 anderen gingen jou voor. Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.