paulien vervoorn oekraine oorlog

[Persbericht] Preken voor Oekraïne bij Geloofwaardig Spreken

Woerden – Van 25 tot en met 29 april geeft Paulien Vervoorn van Geloofwaardig Spreken twintig sprekers, voorgangers en predikanten feedback op hun preek waarin ze aandacht besteden aan Oekraïne. De volledige opbrengst van de coachingsgesprekken gaat naar Oekraïne.

 

Wat houdt Preken voor Oekraïne in?

Hoe besteed je op een passende manier in je preek aandacht aan Oekraïne? Voor veel sprekers is dat best zoeken, want je wilt recht doen aan het Bijbelgedeelte dat op het rooster staat én aan de actualiteit.

Paulien geeft twintig (s)prekers feedback op een preekopzet waarin Oekraïne aandacht krijgt. In anderhalf uur bespreekt ze online een preek die een spreker, voorganger of predikant binnenkort zal houden, zodat die nog meer impact heeft.

 

Aandacht voor Oekraïne

Op haar twintigste verbleef Paulien twee weken in Oekraïne om vervolgens door te reizen naar Belarus, waar ze meerdere keren terugkeerde. Later ging ze met een Belarussische vriendin naar Moskou. Het gaat haar aan het hart wat er gebeurt in Oost-Europa en daarom komt ze in actie. Begin 2021 haalde ze ruim 5000 euro op met een vergelijkbare actie. Dit jaar wil ze – een knipoog naar het tienjarig bestaan van Geloofwaardig Spreken – 10.000 euro ophalen.

 

De opbrengst gaat naar acht organisaties met wie ze eerder samenwerkte, namelijk CAMA zending, International Justice Mission, Lume/Verre Naasten, Tearfund, World Vision, Wycliffe Bijbelvertalers, Youth for Christ en Zending over Grenzen.

 

Sinds 2012 geeft Paulien Vervoorn vanuit Geloofwaardig Spreken (s)preektrainingen voor een kerk met impact.

Meer info of aanmelden? https://www.geloofwaardigspreken.nl/oekraine.

 

Meer info en aanmelden
 

Tags:
mm
Paulien Vervoorn
paulien@geloofwaardigspreken.nl

Spreker, trainer en auteur. Geeft (s)preektrainingen aan sprekers, voorgangers en predikanten die met nog meer impact willen spreken.

Nog geen reacties

Plaats een reactie