Speciaal voor vrouwen: Ontwerp je preek (of presentatie)

Speciaal voor vrouwen: Ontwerp je preek 

 

(S)preek jij voor groepen en herken je dit?


Schermafbeelding-2015-06-16-om-21.07.25-300x212

 • Je wilt graag (s)preken met (meer) impact
 • Je wilt meer van je voorbereiding genieten
 • Je wilt loskomen van je papier en toch een duidelijke structuur hebben
 • Je wilt (voorlopig) één dag investeren in je groeiproces om te spreken (Kijk hier voor een intensievere training)

 

 

Dan ben je welkom bij de trainingsdag Ontwerp je preek voor vrouwen!

 

Tijdens een intensieve trainingsdag ervaar je hoe je een preek of presentatie structureert. Je oefent in een groep van max. 12 deelnemers waar je feedback krijgt op je opbouw. Je gaat met persoonlijke feedback, nieuwe inspiratie en motivatie naar huis. Welkom aan jeugdleiders, zangleiders, oudsten, sprekers en iedereen die wel eens voor een groep staat en het geloof op een geloofwaardige manier wilt overbrengen!

 

Tijdens vorige trainingsdagen hebben we gemerkt dat veel vrouwen het heerlijk vinden om als vrouwen onder elkaar te zijn. De dynamiek op deze dagen is anders dan op de andere trainingsdagen. In de pauze heb je volop kans om ervaringen uit te wisselen met andere (s)prekende vrouwen, het organiseren van speciale vrouwenevents, etcetera. Als vrouwen worden we op een andere manier ‘beoordeeld’ door ons publiek dan mannen. (Wil je hier alvast over lezen? Klik hier.) We volgen grotendeels het programma van de training Ontwerp je preek.

 

 

Wat leer je tijdens deze dag?

 • Je leert hoe je een preek of presentatie opbouwt volgens de ‘IKEA-opbouw’. Je krijgt informatie over het opbouwen van je verhaal én je oefent gedurende de dag. IKEA staat voor:

Schermafbeelding-2014-08-04-om-20.43.21

 • Inspirerend Intro
 • Krachtige Kern
 • Eerlijk en Echt
 • Appellerende afsluiting
 • Je ervaart wat het betekent om dichtbij de Bijbel, je publiek en bij jezelf te blijven.
 • Je leert hoe je een preek opbouwt aan de hand van een mindmap met een duidelijke structuur. Wanneer je niet (s)preekt, weet je hoe je de basisstructuur toe moet passen op jouw lezing, praatje, presentatie, etc.
 • Je doet nieuwe motivatie en inspiratie op om je publiek te boeien.

 

Hoeveel deelnemers? 

Maximaal 12 vrouwen.

 

Wat kost de dag? 

125 euro voor particulieren. 155 euro voor zzp’ers, organisaties en bedrijven.

 

Plaats en datum

Kamerik (gemeente Woerden:

 

Vrijdag 26 januari 2018 (nog twee plekken!)

Vrijdag 25 mei 2018

 

Vanaf half 10 ben je welkom voor koffie en thee. Om 10 uur gaan we van start. Tussen de middag staat een verzorgde lunch voor je klaar, zodat je met nieuwe energie verder kunt oefenen in het presenteren. Rond half 5 ronden we de dag af en ga je naar huis met nieuwe inspiratie en het boek Geloofwaardig Spreken.

 

De training wordt gegeven door Paulien Vervoorn. Paulien is coach, trainer, spreker en auteur van o.a. de boeken Hartelijk getalenteerd en Geloofwaardig Spreken. Dit boek is ontstaan vanuit de training Geloofwaardig Spreken die ze samen met Gor Khatchikyan ontwikkelde.

 

Klik hier om je aan te melden

Word je hier blij van?

Zorg dan dan je geen tips mist! Ik beloof je dat ik mijn stinkende best doe om je met iedere mail een bak inspiratie te geven. Vul dus snel je mailadres in :)

Ruim 6500 anderen gingen jou voor. Ik ben uiteraard zuinig op je gegevens en deel ze niet met anderen. Beloofd.