[Persbericht] Inspiratiedag Bevlogen spreken bij Geloofwaardig Spreken

Paulien Vervoorn van Geloofwaardig Spreken organiseert in samenwerking met de vliegschool van Mission Aviation Fellowship (MAF) eenmalig de inspiratiedag Bevlogen spreken voor kerkelijke (s)prekers.

 

Op 4 juni zijn kerkelijk sprekers welkom op de vliegschool van MAF in Teuge. De dag is bedoeld voor sprekers die zichzelf een dag inspiratie gunnen, bevlogen trainers en andere sprekers willen ontmoeten en daarmee MAF willen ondersteunen. Op het programma staat onder andere een interactieve speech (waarin je ontdekt hoe het zit met je eigen bevlogenheid), meditatieve momenten, een workshop van ds. Robin ten Hoopen over Bijbelse vergezichten en een unieke bijdrage van theatermaker Willem Gunneman.

De deelnemers die business class boeken, ontdekken in de simulator of ze talent hebben om te vliegen, krijgen na afloop tijdens een een-op-een-coachingsgesprek feedback op onder meer de start en de landing van de preek én maken kans op een gratis vliegles.

 

Opbrengst voor MAF

MAF staat voor Mission Aviation Fellowship, wat zendingsvliegdienst betekent. MAF vliegt wereldwijd met 120 vliegtuigen voor meer dan 1400 kerken en (hulp)organisaties. Met de inspiratiedag wil Paulien Vervoorn 150 deelnemers in Soedan laten deelnemen aan workshops over verzoening.

 

Sinds 2012 geeft Paulien Vervoorn vanuit Geloofwaardig Spreken (s)preektrainingen voor een kerk met impact.

Meer info of aanmelden? https://www.geloofwaardigspreken.nl/bevlogenspreken/.

 

 

 

 

 

 

mm
Paulien Vervoorn
paulien@geloofwaardigspreken.nl

Spreker, trainer en auteur. Geeft (s)preektrainingen aan sprekers, voorgangers en predikanten die met nog meer impact willen spreken.

Nog geen reacties

Plaats een reactie